September 2023 - Mallorca

Nok en gang ett veldig vellykket opphold på Hotel Helios, Can Pastilla, Mallorca.
32 mosjonsyklister tilbrakte mellom 7 og 10 dager denne gangen.  Noen var med på både fjellturer og langturer, men andre tok det litt mer med to og nøt strandlivet.  Det var 25 grader i vannet og over 30 grader i lufta hver dag.
En dag arrangerte vi CURA TEAM CHALLENGE - hvor vi delte gruppa i 4 lag.  Under mottoet "sammen er vi sterke" kom alle lag opp på en glimrende måte.  Det er topp å "vinne noen opplevelser sammen!  For de som ikke er kjent, Cura er en liten fjelltopp ved småbyen Randa og rager ca 530 moh.  Ett "Strava-segment" på ca 5 km ble gjennomført av alle. På toppen vanket kaffe og gode kaker.Juni 2023 - MTB Sykkelcamp på Lillehammer 16-18 Juni 2023


16 "voksne" sykkelmosjonister som ønsket å teste deler av Birken-traseen.  Vi bodde på Birkebeiner-hotellet ved Stampesletta fredag-søndag.  Transport av syklist og utstyr til Pellestova lørdag morgen. Vi syklet "halvbirken-traseen" til Sjusjøen hvor vi hadde lunsj på Låven Pub. Etter en "dagens suppe"  syklet resten av Birken-traseen tilbake til Lillehammer. 
Lørdag kveld ble det god mat på Gourmetpuben HEIM.


April 2023 - Uke 17 - Mallorca Team Holmestrand
Hele 50 syklister ble med til Hotel Helios ved Can Pastilla på Mallorca denne uken.  Basis for gruppen var "Team Holmestrand" som har vært på Mallorca siden 2008.  Helios Hotel & Apts var base-camp.
En topp uke hvor noen av deltakerne var på sin første sykkel-ferie / trenings-ferie på Mallorca.
Vi hadde topp vær alle dager, syklet i 4 forskjellige grupper alle dager.  Guidede turer fra 40 km til 180 km.   Kremturene for de tøffeste var Cap Formentor (186 km) og fjellene inkl Sa Calobra.  Herlige lunsjer på småsteder rundt om på øya og deilige After Bike samlinger enten på strandpromenaden eller på Helios hver dag. 


April 2023 - Uke 16 - Mallorca
10 syklister ble med til Hotel Helios ved Can Pastilla på Mallorca.  Helios Hotel & Apts var base-camp.
En topp uke hvor noen av deltakerne var på sin første sykkel-ferie / trenings-ferie på Mallorca.
Vi hadde topp vær alle dager, syklet i grupper alle dager.  Guidede turer fra 60 km til 110 km.  Herlige lunsjer på småsteder rundt om på øya og deilige After Bike samlinger enten på strandpromenaden eller på Helios hver dag.


Oktober 2022 - Uke 42 - Mallorca Team Holmestrand
21 mosjonssyklister og 5 ikke-syklende på tur - 7 eller flere dager på Hotel Helios, Can Pastilla, Mallorca.
Vi hadde knallvær hele tiden. Opp mot 30 grader hver dag  og rundt 24 grader i vannet.  3 dager med morgengym på stranda før frokost var populært og aktiviserte også de "ikke-syklende".   Noen av syklistene valge å sykle hver dag, mens andre tok seg en hviledag på stranda eller to.  Andre benyttet muligheten for lange turer med joggesko - strandpromenaden innover mot Palma by er perfekt.  Denne gangen valgte all å leie sykler lokalt hos Lexberg eller Berganti.  Topp service og sykler begge steder.
Vi gleder oss til mange flere turer til Mallorca.