Sykkelcamp på Mallorca Uke 17 April 2024.   
Reservert til "Team Holmestrand" 

""FULLTEGNET""Å kombinere sykkel og ferie på Mallorca i april slår det meste.  Normalt er det allerede en temperatur som minner om en god norsk sommer som alene er fristende etter en lang vinter. Sykkelmessig byr Mallorca på store variasjoner hvor du sykler flatt langs vinranker fra småby til småby eller på spektakulære fjellveier.  Det er milevis med veier hvor fartsgrensen er 40 km/t - det gjør det behagelig å være syklist. Selv på de litt større veiene hvor trafikken er tettere er det fint å sykle. 

Turene passer best for de som trives på landeveissykkel og du bør ha erfaring nok til å sykle noen timer hver dag.  Det legges opp til 4 grupper daglig med forskjellig lengde, fart og vanskelighetsgrad.  

På denne turen skal vi ha «Base Camp» på Hotel Helios bare noen få minutters buss eller taxi-tur fra flyplassen.  Området heter Can Pastilla og er ett populært sted for syklister fra store deler av Europa.  Can Pastilla byr på alt du trenger og det er kort vei inn til Palma by enten med buss eller taxi.  Det er også en fin strandpromenade hele veien mellom Can Pastilla og Palma sentrum hvor du kan både sykle og gå.  Mange benytter en fridag fra sykkelen til å ta en tur til storbyen og alt hva den har å by på.

Om hotellet; (klippet fra Booking.com)
Helios Mallorca ligger omgitt av hageanlegg like ved stranden Platja de Palma. Her tilbys du rom med klimaanlegg og balkong og på stedet finner du et moderne utendørsbasseng omgitt av en flott solterrasse.  Hotellet har i tillegg et innendørsbasseng. Minigolf og bordtennis er også tilgjengelig og hotellet tilbyr underholdning hver dag.
Dette sjarmerende hotellet er godt utstyrt for å ta imot sykkelelskere. En stor garasje er tilgjengelig for sykler og det finnes et område for å vaske dem. Bufférestauranten har åpent kjøkken, og serverer ulike regionale og internasjonale retter. I sommermånedene kan du hygge deg med drikke og snacks på terrassen. Helios Hotel Mallorca ligger like ved Palma Aquarium. Du finner en bussholdeplass med avganger til Palma sentrum og flyplassen utenfor hotellet.

Turen i uke 17 inkluderer:
- 7 netter på Hotel Helios
- Frokost og middagsbuffet på hotellet
- 6 sykkelturer med klubbens guide (søn-fre)
- Fast plass i sykkelgarasje under hele oppholder
- Reserverte bord til frokost og middag hver dag
- Stell av rom hver dag

- Mulighet for vask av sykkeltøy 3 ganger i uken

- Hotellets WiFi på hele hotellets område

- Turist skatt 

Priser per person:
Singelrom, økonomi,                            EUR 715    (kun 1 rom ledig pr 1. Feb 24)
Singelrom, bassengutsikt 1 sengs,   EUR 730    (UTSOLGT))
Singelrom, bassengutsikt 2 sengs,  EUR 808    (UTSOLGT)
Dobbeltrom, økonomi,                        EUR 430    (kun 1 rom ledig pr 1. Feb 24) 
Dobbeltrom, bassengutsikt,              EUR 490    (UTSOLGT)
Leilighet, bassengutsikt,                     EUR 550    (UTSOLGT)

 

Leie av sykkel er ikke inkludert i prisen på denne turen, så du kan enten ha med deg din egen hjemmefra eller leie fra en av mange utleiere i området.  Ta kontakt om du ønsker hjelp / tips for dette.  Skal du leie sykkel anbefales det å ha med egne pedaler hjemmefra.

Det er flere flyselskaper som har direkte turer fra Norge til Mallorca, sjekk reisetider fra «din» flyplass.

Betaling og betingelser:
Ved påmelding utstedes det en faktura for depositum på kr 1.500 per person.  Bestillingen er gyldig når denne er betalt (frist 14 dager).
Sluttbeløpet faktureres i norske kroner 6 uker før avreise og skal betales senest 20 mars 2024  
Ved avbestilling inntil 40 dager før avreise, tilbakebetales innbetalt beløp med unntak av depositum.

Alle deltakere på våre reiser må selv ordne reiseforsikring.  Husk at den forsikringen du tegner bør inneholde avbestillingsforsikring.


Vil du vite mer?  Ta kontakt på tlf 95128308 eller epost til trond@xenz.no


 
 
 
Ønsker flere opplysninger generelt
Øsnker mer info om sykkelturene og hastghet
Ønsker mer info om hotellet og området
Ønsker info om hvor man leier sykkel
Ønsker info om flyreisen og transport forøvrig